O prima regula a jocului la loto spune ca exista posibilitatea de a maximiza substantial sansele de a castiga la loto, folosind metode bazate pe legea probabilitatilor de aparitie a numerelor.

O a doua regula o propunem noi: aceasta spune sa comparati rezultatele obtinute de dumneavoastra – care aplicati sistemul “Loteria Castigatorilor” si Metoda M25 cu rezultatele celor care nu-l aplica, pentru a va convinge daca functioneaza sau nu.

Există totuşi şi alte metode de joc la loto, atât convenţionale, cât şi neconvenţionale (tradiţionale), cele din ultima categorie fiind bazate pe tot felul de lucruri ce ţin mai mult de domeniul misticului, decât de cel al statisticii şi matematicii.


Un pont pentru jucătorii la Joker:

Dacă vă permiteţi să investiţi mai mulţi bani (nu vă speriaţi, că sunt oricum sume relativ mici), puteţi juca la Joker – în loc de o varianta de 5 numere si un joker, o variantă de 5 numere şi 10 jokeri, plătind de 10 ori costul unei variante simple.

Secretul este că dacă jucaţi aşa şi câştigaţi la categoria a cincea (3+1), veţi încasa 1 data câştigul acestei categorii si de 9 ori castigul categoriei a sasea (2+1), adică de cateva ori mai mulţi bani decât dacă aţi fi jucat o variantă simplă.

Cei 10 jokeri cu Probabilitatea de Succes cea mai mare sunt:
4,  5,  6,  8,  9,  12,  13,  14,  16,  17.

bilet loto joker romania ponturi numere